Skip Navigation Links
Насловна
|
За проектот
|
SEA документи од светот
|
Контакт
Skip Navigation Links
MK
|
AL
|
EN
Skip Navigation Links
SEA ЛегислативаExpand SEA Легислатива
SEA Процедури
Дали е Вашиот план во SEA?Expand Дали е Вашиот план во SEA?
SEA експерти во МК
SEA плановиExpand SEA планови
Најчести прашања
Вие прашувате ние одговараме
Настани

 


СЕА Брошура

Одлуки и формулари
за СЕА

Упатства

Ставови и искуства

Билтен

Јавен повик за презентација на Извештај за стратегиска оцена на животна средина за проект за инфраструктура “Рехабилитација и реконструкција на државен пат А3, делница Штип-Кочани како експресен пат”, во должина од 25,3 км

Во организација на Јавното претпријатие за државни патишта на ден 30.09.2014 год. (вторник) ќе се одржи презентација и јавна расправа по Извештајот за стратегиска оцена на животна средина за проект за инфраструктура за “Рехабилитација и реконструкција на државен пат А3, делница Штип-Кочани како експресен пат”, во вкупна должина од 25,3км.

Презентацијата ќе се одржи во просториите на општина Чешиново-Облешево, с.Облешево со почеток во 12.00 часот.

Извештајот за стратегиска оцена на животна средина за проектот е достапен во ЈП за државни патишта (ул. „Даме Груев“ бр. 14, Скопје) и во општина Чешиново-Облешево (ул. "Маршал Тито" бб, 2301 Облешево), а во електронска форма може да го преземете тука.

ЈП за државни патишта ги повикува сите заинтересирани институции, невладини организации и поединци да присуствуваат на јавната расправа.

Јавно Претпријатие за државни патишта

 

ЛИНКОВИ
 

MЖСПП
 

NCEA
 

EVD
Поддржано од
Министерство за животна средина и просторно планирање,
МЕР, Влада на Холандија